Blog RSSGratis proevertje ipv gratis verzending

Wij kiezen ervoor om vanaf nu de verzendkost voor elk aankoopbedrag aan te rekenen. Om jou te bedanken voor jouw begrip en trouwe klant te zijn, sturen wij vanaf een aankoop van 45€ een gratis theeproevertje mee. Hartelijk dank allerbeste klant!

Lees verderSoysauce Recipe

Meer dan ooit zoeken chefs van betere restaurants naar inspiratie om hun lieve klanten ook in deze take-away tijden te blijven verrassen, en ook thuis te verblijden met hun heerlijke creaties. Het maakt me zo blij, de lekkere geuren en inspiratie te mogen opsnuiven als ik onze exclusieve sojasaus ga leveren.  Ik deel graag met jullie mijn favoriete recept, meegepikt uit de Izakaya in Japan:

Lees verderJapanse Sojasaus

Industriële sojasaus, wordt heel vaak in een mum van tijd gefabriceerd en rolt van de productieband. Het fermentatieproces heeft niet langer dan twee uren geduurd. Deze sojasaus wordt echter in Japan natuurlijk gebrouwen en heeft 2 jaar artisanaal gefermenteerd door een familiebedrijf dat sojasaus produceert sinds 1842

Lees verder
De beste groene thee ter wereld

Ik ontmoette een biologische boer uit Kagoshima, een van de enige provincies in Japan waar je lekkere, biologische thee kunt vinden. Hij is een van de pioniers die het Japanse volk probeert te overtuigen hoe belangrijk het is om pure planten te kweken in schone grond zonder pesticiden. Hij is gespecialiseerd in de teelt van Gyokuro Thee en Matcha. Japan is de enige plaats in de wereld waar ze de techniek toepassen van het bedekken van de theestruiken. 

Lees verder