Shichiken – Expression 2019 Sparkling Sake
€ 395,00
INCL. BTW
“Kunst is voor iedereen, maar tegelijk ook de meest persoonlijke “expression” van de kunstenaar”. Deze visie van de New Yorkse schilder Keith Haring wordt gedeeld door brouwmeester Kitahara van Shichiken. Met uitsluitend water, rijst en koji creëerde hij een Sparkling Sake van ongeëvenaarde complexiteit. De levendigheid en elegantie komen tot uitdrukking door tweede gisting op fles en gerijpte Junmai Daiginjo Sake. Dat de enige exclusieve kunstgalerie van Keith Haring ter wereld vlakbij de brouwerij ligt kan geen toeval zijn. In “EXPRESSION 2019” komt de kunstzinnigheid van Shichiken volledig tot uiting.
Alcoholpercentage: 12%
Serveermethode: Gekoeld
Inhoud: 72cl
Info
“Kunst is voor iedereen, maar tegelijk ook de meest persoonlijke “expression” van de kunstenaar”. Deze visie van de New Yorkse schilder Keith Haring wordt gedeeld door brouwmeester Kitahara van Shichiken. Met uitsluitend water, rijst en koji creëerde hij een Sparkling Sake van ongeëvenaarde complexiteit. De levendigheid en elegantie komen tot uitdrukking door tweede gisting op fles en gerijpte Junmai Daiginjo Sake. Dat de enige exclusieve kunstgalerie van Keith Haring ter wereld vlakbij de brouwerij ligt kan geen toeval zijn. In “EXPRESSION 2019” komt de kunstzinnigheid van Shichiken volledig tot uiting.
Alcoholpercentage: 12%
Serveermethode: Gekoeld
Inhoud: 72cl
ONTDEK ONZE TIPS→
Enkele Tips
“Kunst is voor iedereen, maar tegelijk ook de meest persoonlijke “expression” van de kunstenaar”. Deze visie van de New Yorkse schilder Keith Haring wordt gedeeld door brouwmeester Kitahara van Shichiken. Met uitsluitend water, rijst en koji creëerde hij een Sparkling Sake van ongeëvenaarde complexiteit. De levendigheid en elegantie komen tot uitdrukking door tweede gisting op fles en gerijpte Junmai Daiginjo Sake. Dat de enige exclusieve kunstgalerie van Keith Haring ter wereld vlakbij de brouwerij ligt kan geen toeval zijn. In “EXPRESSION 2019” komt de kunstzinnigheid van Shichiken volledig tot uiting.