Izumibashi – Momoiro Black Dragonfly Kimoto junmai
€ 42,00
INCL. BTW
Deze 2 jaar gerijpte Junmai Kimoto werd gemaakt van de zeldzame rijstsoort Shinriki. De sake van Shinriki is door zijn zuivere umami en door de lange rijping bijzonder goed te combineren met visbouillon. In de overtuiging dat goede sake wordt gemaakt met goede rijst, is Izumibashi een van de weinige brouwerijen in Japan die hun eigen sake-rijst met eigen handen polijsten EN verbouwen.
Rijspolijstpercentage: 60%
Alcoholpercentage: 16%
Serveermethode: verward 30-45 graden C
Info
Deze 2 jaar gerijpte Junmai Kimoto werd gemaakt van de zeldzame rijstsoort Shinriki. De sake van Shinriki is door zijn zuivere umami en door de lange rijping bijzonder goed te combineren met visbouillon. In de overtuiging dat goede sake wordt gemaakt met goede rijst, is Izumibashi een van de weinige brouwerijen in Japan die hun eigen sake-rijst met eigen handen polijsten EN verbouwen.
Rijspolijstpercentage: 60%
Alcoholpercentage: 16%
Serveermethode: verward 30-45 graden C
ONTDEK ONZE TIPS→
Enkele Tips
Deze 2 jaar gerijpte Junmai Kimoto werd gemaakt van de zeldzame rijstsoort Shinriki. De sake van Shinriki is door zijn zuivere umami en door de lange rijping bijzonder goed te combineren met visbouillon.