Izumibashi – Momoiro Black Dragonfly Kimoto junmai

 42,00

INCL. BTW

Deze 2 jaar gerijpte Junmai Kimoto werd gemaakt van de zeldzame rijstsoort ShinrikiDe sake van Shinriki is door zijn zuivere umami en door de lange rijping bijzonder goed te combineren met visbouillon. In de overtuiging dat goede sake wordt gemaakt met goede rijst, is Izumibashi een van de weinige brouwerijen in Japan die hun eigen sake-rijst met eigen handen polijsten EN verbouwen. 

Rijspolijstpercentage: 60%

Alcoholpercentage: 16%

Serveermethode: verward 30-45 graden C

Info

Deze 2 jaar gerijpte Junmai Kimoto werd gemaakt van de zeldzame rijstsoort ShinrikiDe sake van Shinriki is door zijn zuivere umami en door de lange rijping bijzonder goed te combineren met visbouillon. In de overtuiging dat goede sake wordt gemaakt met goede rijst, is Izumibashi een van de weinige brouwerijen in Japan die hun eigen sake-rijst met eigen handen polijsten EN verbouwen. 

Rijspolijstpercentage: 60%

Alcoholpercentage: 16%

Serveermethode: verward 30-45 graden C

ONTDEK ONZE TIPS→

Enkele Tips

Deze 2 jaar gerijpte Junmai Kimoto werd gemaakt van de zeldzame rijstsoort ShinrikiDe sake van Shinriki is door zijn zuivere umami en door de lange rijping bijzonder goed te combineren met visbouillon.