Izumibashi – Black Dragonfly Kimoto junmai

 42,00

INCL. BTW

Deze klassieke Kimoto Junmai wordt gemaakt van Yamadanishiki rijst, die zowel fris als umami smaakt. De “Kurotonbo Sake” of Zwarte Libelle sake wordt langzaam gebrouwen van zelf gekweekte sakerijst op de traditionele kimoto methode en gedurende 2 jaar gerijpt. Dit zorgt ervoor dat deze sake perfect samengaat met zwaardere en kruidige gerechten met een complex scala aan smaken 

Rijstpolijstpercentage: 65%

Alcoholpercentage: 16%

Serveermethode: Koud, op kamertemperatuur of verwarmd tot 40 graden C

Info

Deze klassieke Kimoto Junmai wordt gemaakt van Yamadanishiki rijst, die zowel fris als umami smaakt. De “Kurotonbo Sake” of Zwarte Libelle sake wordt langzaam gebrouwen van zelf gekweekte sakerijst op de traditionele kimoto methode en gedurende 2 jaar gerijpt. Dit zorgt ervoor dat deze sake perfect samengaat met zwaardere en kruidige gerechten met een complex scala aan smaken 

Rijstpolijstpercentage: 65%

Alcoholpercentage: 16%

Serveermethode: Koud, op kamertemperatuur of verwarmd tot 40 graden C

ONTDEK ONZE TIPS→

Enkele Tips

Deze klassieke Kimoto Junmai wordt gemaakt van Yamadanishiki rijst, die zowel fris als umami smaakt. De “Kurotonbo Sake” of Zwarte Libelle sake wordt langzaam gebrouwen van zelf gekweekte sakerijst op de traditionele Kimoto methode en gedurende 2 jaar gerijpt.