Hakutaka Tokubetsu Junmai Kimoto (green label)

 35,00

INCL. BTW

Een junmai met een rijke en diepe smaak die geliefd is bij sakekenners. De zachte smaak komt nog meer tot zijn recht als hij warm geserveerd wordt. Het water voor deze godendrank wordt gemaakt met Miyamizu uit Nada, het beste water voor sake te vinden in Japan. De sake wordt gemaakt met prijswinnende Yamada Nishiki rijst, die een typisch fruitige smaak geeft en een elegant product oplevert. Ook de wind die er van de Rokko bergen waait, zorgt voor een koele temperatuur, ideaal voor het fermentatieproces. 

Alcoholgehalte: 16% 

Rijstpolijstpercentage: 70% 

Serveertemperatuur: 20-45℃

Info

Een junmai met een rijke en diepe smaak die geliefd is bij sakekenners. De zachte smaak komt nog meer tot zijn recht als hij warm geserveerd wordt. Het water voor deze godendrank wordt gemaakt met Miyamizu uit Nada, het beste water voor sake te vinden in Japan. De sake wordt gemaakt met prijswinnende Yamada Nishiki rijst, die een typisch fruitige smaak geeft en een elegant product oplevert. Ook de wind die er van de Rokko bergen waait, zorgt voor een koele temperatuur, ideaal voor het fermentatieproces. 

Alcoholgehalte: 16% 

Rijstpolijstpercentage: 70% 

Serveertemperatuur: 20-45℃

ONTDEK ONZE TIPS→

Enkele Tips

Een junmai met een rijke en diepe smaak die geliefd is bij sakekenners. De zachte smaak komt nog meer tot zijn recht als hij warm geserveerd wordt. Het water voor deze godendrank wordt gemaakt met Miyamizu uit Nada, het beste water voor sake te vinden in Japan. De sake wordt gemaakt met prijswinnende Yamada Nishiki rijst, die een typisch fruitige smaak geeft en een elegant product oplevert. Ook de wind die er van de Rokko bergen waait, zorgt voor een koele temperatuur, ideaal voor het fermentatieproces. 

Alcoholgehalte: 16% 

Rijstpolijstpercentage: 70% 

Serveertemperatuur: 20-45℃