Kaori dans la presse
Nagano sake roadshow | Sake tastings in België
Horecatrends
Een Japanse delegatie van de Nagano prefectuur in Japan komt in mei naar België om ons maar liefst twee weken lang sake te leren drinken.
Japanse experten komen voor sakeproeverijen
Hln (ed.Eeklo-Deinze)
Enkele Japanse experten komen
eind deze maand naar ons land
om de Vlamingen sake te leren
boire.
Entre autres choses, ils atterrissent
in Gent
Japanse experten komen naar Gent voor sake-proeverijen
Hln (ed.Gent)
Enkele Japanse experten komen
eind deze maand naar ons land
om de Vlamingen sake te leren
boire.
Entre autres choses, ils atterrissent
in Gent
WIJN & CO
Weekend (Knack)
Onze drankenexpert proeft van de
dernières tendances.
Cette semaine : le yuzu, un accent frais et acidulé dans votre boisson.
Le saké, boisson méconnue, nous révèle ses mystères, dégustation incluse
weekend.levif.be
Le saké mérite mieux que le sort qui lui est fait en Belgique.
Trop souvent confondu avec les alcools distillés que l’on sert chaud
Ontdek sake, eet groenten recht van het veld of sip cocktails in een rooftopbar: lekker nieuws uit Antwerpen
Gazet van Antwerpen
Il y a beaucoup de malentendus sur le saké.
Le vin de riz japonais ne forme pas de distillat, n’a rien à voir avec le vin ordinaire et il vaut mieux ne pas le boire même chaud.
Le saké, boisson méconnue, nous révèle ses mystères, dégustation incluse
weekend.levif.be
Notre expert ès flacons sirote les
tendances et noie les idées reçues.
Cette semaine, gros plan sur les
boissons au yuzu.
Sommelier Annabelle Maes brengt Japanse brouwmeester en sake-expert naar België
Het Laatste Nieuws
Een delegatie uit het Japanse Nagano is op uitnodiging van Annabelle Maes van ‘Kaori Tea & Spices’ twee weken in ons land te gast.
Sommelier brengt Japanse brouwmeester en sake-expert naar België
Hln (ed.Brugge-Oostkust)
Een delegatie uit het Japanse Nagano is op uitnodiging van Annabelle Maes van ‘Kaori Tea & Spices’ twee weken in ons land te gast.
3 hoogstaande flesjes sake voor beginners
De Morgen
Le saké, la boisson fermentée du Japon, est de plus en plus populaire dans le monde entier.
Jonas Kellens, sommelier certifié en saké, met en avant trois de ses favoris
3 hoogstaande flesjes sake voor beginners
DM Magazine (De Morgen)
Le saké, la boisson fermentée du Japon, est de plus en plus populaire dans le monde entier.
Jonas Kellens, sommelier certifié en saké, met en avant trois de ses favoris
Japanse delegatie brengt sake naar België
De Weekbode
Tussen vrijdag 26 mei en dinsdag 6 juni komteen Japanse delegatie van de Nagano-prefectuur naar België om twee weken lang sake te leren drinken doorheen Vlaanderen
“Sake past bij zoveel meer dan Japanse gerechten”
Citta (Gazet van Antwerpen)
Almaar meer zie je sake opduiken in wijnarrangementen op restaurant, ook in niet-Japanse zaken. En net streek er nog een Japanse sakedelegatie uit de Nagano-prefectuur neer in ons land.
Sake-roadshow van Kaori in Meulebeke groot succes
Het Laatste Nieuws
Een delegatie uit het Japanse Nagano was op uitnodiging van Annabelle Maes van Kaori Tea & Spices twee weken in ons land te gast. Ze organiseerden onder andere een reeks ‘tastings’ in verschillende restaurants.
“Sake past bij zoveel meer dan Japanse gerechten”
Citta ed. Kempen (GvA )
Almaar meer zie je sake opduiken in wijnarrangementen op restaurant, ook in niet-Japanse zaken. En net streek er nog een Japanse sakedelegatie uit de Nagano-prefectuur neer in ons land.
Sake-roadshow van Kaori in Meulebeke groot succes
Hln (ed.Mandelstreek)
Een delegatie uit het Japanse Nagano was op uitnodiging van Annabelle Maes van Kaori Tea & Spices twee weken in ons land te gast. Ze organiseerden onder andere een reeks ‘tastings’ in verschillende restaurants.